סדנאות

בהתאמה אישית במטבח מקצועי מאובזר או אצלכם ישירות
במגוון פורמטים: קינוחי כוסות, פרלינים, שמרים ועוד.

הסדנאות כוללות

  • מתכון מובנה
  • היכרות עם כלי היצירה
  • התנסות מעשית באווירה טעימה וחווייתית
  • תוצר מלא טעם בטאצ' אישי
  • רכישת טכניקות לשחזור היצירה.
     

קהל יעד– ערבי גיבוש | חדרי מורות | צוותים | מוסדות | אירועים משפחתיים | ערבי לביבות | נופשים

סדנת שמרים

סדנת שמרים במטבח מקצועי ומאובזר או ישירות אצלכם!
סדנה מקיפה הכוללת את כללי העבודה
הנכונים והמדויקים לשמרים שתמיד מצליחים. 

בסדנא נלמד

  • טכניקות בצק רך וטעים
  • סוד הזהב לבצק שמרים מושלם
  • היכרות עם מגוון של עוגות שמרים
  • סוגי מילויים ממילויים, קליעות, מילויי גבינה, שוקולד, קינמון ועוד.
  • טכניקות לעיצוב בצק
  • סודות ההתפחה

כל משתתפת יוצאת עם:

טעימות ממגוון העוגות שנכין בסדנה:
גביניות, קראנץ' שוקולד, עוגת שושני קינמון 

אופציה לסופגניות בסביבות חנוכה
מתכון מדויק ומפורט טיפים שווים ליישום מיידי

סדנת קינוחי כוסות

חגיגה מושלמת של יצירת קינוחי כוסות בטעם,
עם כלים מעולם המטבח והקונדטוריה
לטווח הארוך.
חוויה טעימה במיוחד!

בסדנא נלמד

  • כל מה שחשוב לדעת על הקצפת שמנת מתוקה וקצפת
  • איך מקבלים מוס במרקם הנכון לזילוף שכבות מדויקות
  • הכנת, גנאש, איזה גנאש מתאים לזלף על מוס
  • קישוט שוקולד לגימור מושלם

כל משתתפת יוצאת עם:

מארז עם 2 כוסות שונות מאותו מתכון
מתכון מדויק ומפורט טיפים שווים ליישום מיידי

סדנת עוגות גבינה אישיות 

עוגת גבינה אישית היא אחד הדברים המפנקים וגם המתוקים,
שכל אחת הייתה רוצה לדעת להכין על הצד הטוב והטעים ביותר.
בסדנה חוויתית נלמד להכין עוגת גבינה אישית,
כולל כל השלבים ועד לתוצאה הטעימה.

בסדנא נלמד

  • איך מקציפים שמנת מתוקה, מה המרקם הנכון לכל מטרה
  • איך מערבבים עם תערובת הגבינה בלי לשבור את הקצפת
  • הכנת בצק פרורים כבסיס לעוגה
  • הכנת, גנאש, איזה גנאש מתאים לציפוי העוגה
  • קישוט שוקולד לגימור מושלם
  • הרכבת העוגה במארז קריסטלי אישי

כל משתתפת יוצאת עם:

עוגת גבינה אישית מתכון מדויק ומפורט
טיפים שווים ליישום מיידי

סדנת קליק

חווית גיבוש בטעם שוקולד
בסדנה נלמד איך ממיסים שוקולד בצורה נכונה,
לקבלת מרקם חלק בלי גבישים מיותרים. בנוסף,
נלמד לטמפרר שוקולד בשיטת השיש וליצור שוקולד
מטומפרר אשר מתגבש בסופו של תהליך לשוקולד מבריק,
יציב וטעים שמתאים להכנת פרלינים, קישוטי שוקולד,
דיסקיות שוקולד ועוד.הסדנה יכולה להתבצע ישירות אצלכם,
כשהכול עלינו, ולכם נשאר רק להנות, להתלהב ולהתלקק:}

בסדנא נלמד

  • חדש ועדכני! דיסקיות שוקולד ממותגות,
  • שברי שוקולד מדוגמים עם תוספות
  • חטיפי שוקולד קראנצ'ים בטעמים ממכרים
  • מקופלת ושברי מקופלתטכניקות בצק רך וטעים

כל משתתפת יוצאת עם:

מארז אישי המכיל טעימות מהשוקולדים המפנקים
 ידע מוחשי, מקצועי ומעשי, שיאפשר לה
 להכין את הפינוקים האלה שוב ושוב.

פרלין פורים

סדנת פרלינים שוקולדית ומרעננת, הכוללת
את כל סודות היצירה השוקולדית, טמפרור,
מילויים ויצירת פרלינים מרהיבים וטעימים.

כל משתתפת יוצאת עם:
מארז פרלינים יוקרתי
ידע מקצועי איך מכינים פרלינים

תפריט נגישות

יש לך את זה בידיים ובלב, ומעוניינת להשתלב בקורס הקרוב? 

מתעניינת על סדנא לגיבוש / לצוות / משפחתית בתחום הקולינרי? 

רוצה להזמין ממיטב התוצרת לאירוע שלך?

קיבלתי את הפניה שלך

 יש טעם לחכות
אחזור אליך בהקדם בע"ה!