קורס הקונדיטוריה המרכזי
המטבח זו הממלכה שלך.
???
ככה אולי חלמת…
אבל בפועל,
את מוצאת את עצמך מתוסכלת
מול עוגות שלא מצליחות,
שוקולדים שמתפשלים
ומי מדבר בכלל על פטיפורים ומקרונים?!?!?!
וכשברקע –
מול השוויגער הבעלבוסטע
והגיסות שמביאות לכל שמחה
קינוחים מרשימים
ועוגות ויטרינה יוקרתיות
מעשה ידיהן להתפאר
את מרגישה עוד יותר תסכול, ואפילו בושה.
למה רק את לא מצליחה?
דווקא ניסית.
העוגות במדור המטבח בעיתון נראות קורצות כל כך.
וההסברים כאילו פשוטים
אבל למה אצלך יוצאות תוצאות אחרות לגמרי?
איפה הבאג?
ולמה למרות שמילאת את כל ההוראות והשלבים בדייקנות,
התוצר הקונדיטורי – אולי אכיל,
אבל לא ממש מרשים ביופיו, או כזה שאת מרגישה בנוח להתפאר בו…
ובכלל
עונת השמחות-
בשבילך היא סיוט!
הלחץ מהכנת העוגה המרשימה לבר,
ההכנה המייגעת והשלבים הארוכים שנוגסים מהזמן היקר שלך
חומרי הגלם היקרים שקשה להגות את שמם
וכל הניסיונות שהולכים לפח ועולים לא מעט…
ומעל הכ ל-
התוצאה שהייתה אמורה לצאת יפה בדיוק כמו בתמונה
אבל משום מה יצאה עלובה, חסרת טעם וברק
לא כמו שדמיינת אותה כשהפשלת שרוולים…
למה זה?
ואולי
את מרגישה שבהחלט יש לך את זה!
מתחברת לעולם היצירה והאומנות
אוהבת להשקיע בדברים מלאי חן
ואם הם גם אכילים וטעימים? אז עוד יותר!
הרצון ליצור בוער בך בעצמות,
ברור לך שאם תלמדי לעשות את זה מקצועי- את יכולה להצליח בענק
ואת אפילו חושבת בשקט לממש את עצמך
ולהפוך את חדוות היצירה לאפיק פרנסה נוסף.
איך עושים את זה?
בואי להפוך לדובדבן שבקצפת!
עם סדנת קונדיטוריה בוטיק, שתיקח אותך אינסוף
צעדים קדימה ותאפשר לך
ליצור. להטעים. להתרגש!
עם קורס הקונדיטוריה
הפרונטלי והיוקרתי,
מבית גנאש-חני רוזנברג
גם את:

תוציאי מתחת ידייך
עוגות, קינוחים, פטיפורים ואינסוף יצירות קונדיטוריות
מרהיבות שנראות כמו בתמונות

תוכלי להפתיע ולשמח בשמחות משפחתיות
וגם אצלך בבית – בכיף ובהנאה.

תממשי את האהבה הגדולה שלך
ותיצרי במטבח כל מה שאת רק
חולמת ומדמיינת

תרכשי את יסודות האפיה,
ותצליחי לכבוש כל קצפת במו אצבעותיך
ובצורה עצמאית ומלאת עוצמה

תוכלי לפנק את סביבתך וגם את עצמך
בקלות ומתוך אהבה וביטחון

תפתחי את היצירתיות שלך,
ובעזרת עקרונות ברורים תצליחי ליצור אינסוף יצירות
אומנות מרשימות וטעימות – בכל אירוע והזדמנות.

תחושי סיפוק מתמשך, שחרור, חדוות יצירה
ולא תגמרי לקבל מחמאות ופידבק מעריך

תהני החל מרגע התכנון ועד לרגע
הביצוע והתוצאה עוצרת הנשימה
והכול – באווירת בוטיק איכותית, עם ידע מקצועי פרקטי יקר ערך ובקבוצה איכותית ושמורה!
חומרי הגלם
שגנאש מציעים לך

סודות המקצוע
מה את הולכת ללמוד ספץ?
01 בסיסית
הכנת בסיסים של בצקים פריכים, בסיסי פלורנטין והתאמת הבסיס לסוגי היצירות השונות בהתאם למראה, לטעם ולמרקם.
02 חומרי גלם
היכרות עמוקה עם חומרי הגלם השונים, הבנה למה משמש כל חומר, כמו: גלזורה, גלוקוזה, חלב מרוכז, חמאת קקאו, ג'לטין, צבעי מאכל, מחית וניל אמיתית ועוד, כיצד עובדים איתו, למה הוא מתאים, היכן קונים ואיך מאחסנים ומשמרים.
03 שוקולד
היכרות עם סוגי השוקולד
השונים וההבדלים ביניהם, טכניקות ההמסה המומלצות שלו
ואופן העבודה איתו, כמו גם הבנת תהליך הפקת השוקולד ומשמעות אחוז מוצקי הקקאו על תהליך העבודה והיצירה.
04 טמפרור
למידת טכניקות של טמפרור, הכרת התכונות של השוקולד המטומפרר והבנה מתי להשתמש בו, היכרות עם שיטת השיש המסורתית ועם השיטה החדשנית שמאפשרות יצירת פרלינים וקישוטי שוקולד יציבים, חלקים, מבריקים, וגם סופר טעימים!
05 ציפוי
טכניקות ציפוי: ציפוי שוקולד, ריסוס וגלסאז' ולמידה של אופני השימוש בכל סוג של ציפוי לפטיפורים, קינוחים ועוגות ויטרינה
06 קישוטי שוקולד
מגוון טכניקות להכנת קישוטי שוקולד מיוחדים וחדשניים לפטיפורים, קינוחים ועוגות ויטרינה, ובחירת השוקולדים הנכונים לקבלת קישוטים עמידים ומבריקים
07 גנאש
טכניקות ציפוי: ציפוי שוקולד, ריסוס וגלסאז' ולמידה של אופני השימוש בכל סוג של ציפוי לפטיפורים, קינוחים ועוגות ויטרינה
08 מוסים במרקמים שונים
היכרות עם המרקם הנכון של המוס, אופן זילופו בשכבות משורטטות, התאמת טעמים ושילובי מוסים בטעמים ובצבעים שונים.
09 גלסאז'
הכנת ציפוי גלסאז' מבריק ויוקרתי בגוונים שונים לעוגות ויטרינה ולקינוחים אישיים, תוך הימנעות מיצירת בועות אויר, ושימוש בטמפרטורה נכונה.
10 אינסרטים
הכנת אינסרטים – שכבה פנימית נסתרת – לעוגות ולקינוחים בטעמים ובמרקמים שונים, ולמידת הטמעת ושילוב האינסרט בעוגה.
11 אלמנטים וקישוטים
הכנת קישוטים חדשניים, אכילים ויחודיים לפטיפורים ולקינוחים.
12 התעסקות עם ג'לטין ומייצבים
למידת העבודה עם ג'לטין כמייצב, הכנת מסת ג'לטין, ואופן השימוש בו מבלי שהדבר יהרוס את תשלובת החומרים של היצירה הקונדיטורית. בנוסף, היכרות עם מייצבים נוספים, כמו: פקטין ואגר אגר, אופני השימוש ומקומות הרכישה שלהם.
13 טכניקת ריסוס
רכישת הטכניקה לריסוס שוקולד על קינוחים אישיים, פטיפורים ועוגות ויטרינה לקבלת אפקט קטיפתי מיוחד, החל משלב צביעת התערובת לקבלת צבעים וגוונים שונים, והמשך באופן הרכישה, השימוש והתחזוקה של מרססת השוקולד.
14 אפיה מותאמת
כל הסודות לאפיה מותאמת; באיזו תכנית וטמפ' לאפות כל תוצר, איך בודקים אם התוצר מוכן ואיך בוחרים את התכנית הרצויה בתנור הביתי שלך.
15 מרקמים נכונים
היכרות עם המרקם הנכון להקצפה של שמנת או קצפת לזילוף או להוספה למוס, רכישת ידע בתשלובת תערובות וביצירת המרקם הרצוי של המוס לצורך זילוף כוסות ומילוי תבניות סיליקון.
16 שילובים וטעמים נכונים
היכרות עם המרקם הנכון להקצפה של שמנת או קצפת לזילוף או להוספה למוס, רכישת ידע בתשלובת תערובות וביצירת המרקם הרצוי של המוס לצורך זילוף כוסות ומילוי תבניות סיליקון.
17 גימורים לטאצ' מושלם
היכרות עם המרקם הנכון להקצפה של שמנת או קצפת לזילוף או להוספה למוס, רכישת ידע בתשלובת תערובות וביצירת המרקם הרצוי של המוס לצורך זילוף כוסות ומילוי תבניות סיליקון.
אילו יצירות אומנותיות
גם את תדעי להכין בעצמך?
מקרונים
למידת ההכנה של עוגיות מקרון מרהיבות בצבעים שונים, בשיטה מנצחת עם כל הכללים והדגשים לקבלת עוגיה מושלמת עם "רגל" וחיבור אמנותי, כולל שדרוגי מקרון בשני צבעים ופיזור תוספות וןהפיכת המקרון לפטיפור מושלם לבר.
קינוחים
הכנת קינוחים בטעמים ובשילובים שונים, למידה על המרקם הרצוי של המוס, היכרות עם הכללים של השוואת תערובות ויצירת תערובת אחידות וחלקות, הכנת קרמבל בסיסי ומשודרג עם מגוון תוספות מלאות טעם בהתאמה לתוצר.
קינוחי כוסות
כל הסודות והכלים להרכבת קינוחי כוסות בשכבות מדויקות ומשורטטות, כולל טכניקות למילוי הכוס בצורה קלה ונקיה.
קינוחים אישיים
הרכבת קינוחים אישיים בתבנית סיליקון עם שכבות פנימיות בטעמים שונים, והתאמת בסיסים נלווים.
עוגות ויטרינה
כל השלבים ליצירת עוגת ויטרינה מושלמת בטעם ובמראה לאירועים יוקרתיים, החל משלב הכנת הבסיס והשכבות הפנימיות שמתגלות בחיתוך, המשך בהכנת המוס שעוטף את כל העוגה והרכבת העוגה ברינג וכלה בהכנת הגלסאז' לציפוי העוגה וקישוטים חדשניים
פרלינים
הכרת כל השלבים להכנת פרלינים מושלמים החל מצביעה אומנותית, המשך בטמפרור השוקולד וביצירת שכבה חיצונית דקה, מילוי בגנאש במגוון טעמים ממכרים, סגירה וחילוץ לקבלת פרלינים יחודיים בטאצ' אישי.
פטיפורים
למידת עומק של עולם הפטיפורים הקסום, תוך קליטת העיקרון הגורף ויצירה אינסופית של מגוון שילובים, טעמים, בסיסים וציפויים.

פגישת בונוס
יש לך כבר את הידע רכשת את הפרקטיקה
השילובים שלך בטעם ומה עכשיו?
אם עד עכשיו למדת 'מה' עושים
מהיום גם את תדעי 'איך' לעשות את זה נכון!
פגישת בונוס שכוללת ידע מקצועי יקר ערך
ליציאה לשוק ושיווק מעשי
בין הנושאים:
ככה עושים את זה!

שיווק

התארגנות טכנית להזמנה מלקוחות

איך נכנסים לשוק

התאמת כמויות

ככה לקוחות יגיעו אליך

הקפאה והכנה מראש

כל הכלים לתמחור מרוויח

אריזה נכונה

פתיחת עסק בתחום

הוצאת משלוחים

פרויקט גמר משולב בטעימות והמצאות חדשניות

פשוט. להצליח!
הקורסים המקצועיים מבית גנאש
מעניקים לך את כל מה שאת צריכה כדי להצליח באמת!
והתנסות
חיי מדף
ליציאה לשוק
מקצועי
קטנות
והשראות




























אין הנחתום מעיד על עיסתו
אז בואי לשמוע מה בוגרות גנאש מספרות:
הגעתי דרך פרסום בעיתון, ביררתי על חני ונתנו לי משוב חיובי. חיפשתי משהו מקצועי ולכן למדתי את הקורס פרימיום -קורס מקצועי ומקיף את כל הסגנונות, קיבלתי המון מתכונים והרבה ידע בטכניקות, חומרים, כלים ואיפה לקנות, הרבה יחס ואופציה להמשך, הכי נהניתי מהרוגע והיחס הנעים. האופציה שתמיד אפשר להתקשר ולשאול, חני זוכרת אותך ונותנת הרגשה טובה כך שהכי נעים להתקשר. תודה!
אסתי ויינר
הגעתי ללמוד אצל חני כדי לדעת לעשות פטיפורים ועוגות ולקבל אומץ לעשות דברים מעניינים, באמת השתדרגתי והשתמשתי בכלים שלה, המיוחד בה שאני יכולה תמיד להתקשר ותמיד עוזרת, זה שווה. ממש נכס לחיים!
ברכי פרידמן
ראיתי פרסומת, מאד רציתי ללמוד את התחום וזה משך אותי, למדתי את הקורס המקיף ונהניתי, חני מסבירה לא נותנת לפספס מילה, דואגת שכולם יבינו ויהיו בעניינים, למדתי בשביל ההנאה, אבל מרגישה מוכנה לצאת לעבוד בתחום ומנסה מתכונים מורכבים יותר, המיוחד בה שהיא נותנת ליווי כל הזמן, עוזרת בכיף מאיפה להזמין חומרי גלם ומזמינה אם צריך עזרה בזה, נעים להתקשר אליה תמיד.
פערי מושקוביץ
הגעתי לגנאש דרך העיתון, לקחתי את קורס הדגל. מאוד התלהבתי, כשסיימתי את הלימודים כבר התחלתי לעבוד בתחום, הקשר של חני, האכפתיות, הקורס ביתי בוטיקי, וזה נותן דוגמא שגם באמצעים ביתיים אפשר להצליח, הליווי של חני עזר לי מאוד, על – כל שאלה התקשרתי והיא נתנה לי מענה בתמחור ובעוד נושאים. תודה רבה!
מרים משה
הייתי פעם אחת ורציתי להשתדרג. למעשה עכשיו זו הפעם השלישית – הייתי בכל אחד מהקורסים שלך. את אמינה, האישיות והמקצועיות שלך כובשים! תכל'ס נהניתי בפעמים הקודמות. ממליצה בחום ללכת על קורס הדגל- הקורס הזה מקיף, מקצועי ומהנה. מחדש המון משדרג את היכולות שלך, הייתי במטבח, אבל זה הקפיץ לי את התוצרים לרמה אחרת. היום אני מסוגלת לעשות ברים ולהגיד כן ללקוחות זה כיף לי. את אישיות מהממת, חביבה! תמיד כיף לבוא כל פעם חיכיתי לשיעור הבא את נותנת מענה מושלם מבחינת הידע ומבחינת החברה.
שושי כץ
אני מאוד אוהבת את התחום אמרו עליך דברים טובים – על השיטה איך את מסבירה כל דבר וגם הרעיונות שלך מאוד עכשוויים וטרנדיים. הרעיונות שלך מדהימים כושר הסברה מדהים. חזרתי כל פעם מחדש באורות אני ברוך ה' עושה ומצליחה, זה סיפוק!
רות כהן
רציתי להעשיר את הידע שלי בשביל המקצוע כי זה ההובי שלי. הפרסומת שלך מאוד יפה ומושכת! ובדיוק התאים לי לצאת, בעיקר אני לוקחת את כל הטיפים ומיישמת אותם על מתכונים קלים ויפים, אני עושה הרבה למסיבות, משפחה וכו' ומאוד אוהבת את זה.
נעמי דויטש
באתי לחני כדי ללמוד ולהתמקצע. אני עושה את זה, אבל רציתי להתחיל לעשות מזה כסף… ראיתי תמונה ופשוט התלהבתי. באתי בגלל הדברים הנדירים שלך. התוצרים השונים וה-וואו. את אכפתית וגמישה! הכל טעים טעים ולא רק מעוצב כשבבית וזה ביתי, זה נותן תחושה שכל אחת יכולה להצליח שזה משהו מאוד חזק. ידעתי תכל'ס איך להתחיל למכור!
רחל אשכנזי
באתי בשביל ההובי, בשביל שמחות ובשביל מסיבות, ראיתי אותך פעם והתרשמתי ממך מאוד. וואו עכשיו בחופש אני עושה את זה עם הילדים וזה מדהים! הילדים כבר מחכים להכין עוד ועוד דברים. יוצאים מאוד ברור איך ומה עושים הרגשה טובה שאת יכולה תמיד לשאול ולהתייעץ שופכת לנו מחמאות על דברים שהצליחו לנו וזה היה כיף!